Industriële schoonmaak

Industriële reiniging door Belgo Cleaning heeft betrekking op reiniging van alle gebouw elementen van industriële omgevingen. Stalen constructies, silo’s, haven, lichtlijnen, installaties, technische ruimtes, liftschachten en overige moeilijk bereikbare elementen. 

Wij hebben diverse professionele apparaten ter beschikking die je nodig hebt om industriële reiniging te verrichten. Met een professioneel team met veel ervaring komen wij naar u toe om de schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de reiniging van uw bedrijf en de bijbehorende materialen, wij zorgen voor alles.

Vooral veiligheid en hygiëne zijn belangrijk voor reiniging in de industriële sector, zowel in de food- als de non food sector. Wij reinigen niet alleen de gebouwen maar ook machines en/of materialen.

Gecertificeerd personeel voor industrieel schoonmaak

Zeker bij industrieel schoonmaken is het belangrijk dat onze medewerkers de juiste diploma’s hebben. Met onze VCA-certificatie op zak zijn wij zelfzeker om elk schoonmaakproject aan te pakken.

Wij zijn werkzaam in verschillende steden: Brussel, Antwerpen, Luik, Leuven, Aalst, Sint-Niklaas, Seraing, Verviers, Dendermonde, Turnhout, Lokeren, Vilvoorde, en nog veel meer

Waarom kies je voor Belgo Cleaning?

Om de communicatie zo vloeiend mogelijk te laten verlopen tussen U en ons bedrijf, heb je bij Belgo Cleaning altijd dezelfde contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat al uw schoonmaaknoden goed maar vooral ook efficiënt gecommuniceerd kan worden.

Wij doen ons job graag. Dit kan U ook ervaren door onze aanpak en gedrevenheid. Hierdoor realiseren wij veel langetermijn samenwerkingen met onze klanten en hebben wij een uitzonderlijk hoge klanttevredenheidscore

Met meer dan 25 jaar ervaring spreekt het voor zich dat wij al vele challenges van het vak hebben doorstaan. Hierdoor hebben we telkens onze doelen en aanpak verbeterd. Vandaag leveren wij enkel nog maar kwalitatief werk af.