Klassieke schoonmaak

Elk bedrijf heeft alleen maar grote baat bij wanneer de werkomgeving schoon en goed onderhouden is. Zowel voor uw klanten en bezoekers als voor uw medewerkers kan dit de imago en productiviteit sterk verbeteren. Dit wordt keer op keer bewezen bij onze huidige klanten. Echter is het niet altijd evident om dit intern uit te werken. Laat u uw eigen personeel al het schoonmaakwerk uitvoeren? Of neemt u hiervoor extra personeel in dienst? Dit zijn de zorgen die wij graag uit handen nemen zodat u kan doen waar u goed in bent.

Onder de klassieke schoonmaakdiensten verstaan wij vooral het uitvoeren van de dagdagelijkse diensten zoals het reinigen van vloeren, poetsen van gemeenschappelijke ruimtes, ramen en deuren kuisen, bureas en meubilair schoonmaken, en nog veel meer…

Ook als particulier kan u beroep doen op onze schoonmaakdiensten. Vraag gerust meer informatie en wij helpen u graag verder.

Schoonmaak van kantoren en bedrijven

Voor kantoren en bedrijven doen wij al het nodige om zo een optimale en nette omgeving te creëeren. Dit gaat van computers afstoffen tot vensterbanken schoonmaken. En natuurlijk vergeten we niet de vele koffievlekjes op uw bureau!

Daarnaast respecteren we ook de werksfeer van onze klanten en passen wij ons altijd aan. Zo krijgt u steeds de juiste werknemer over de vloer. Dus geen Franssprekende werknemer in uw Vlaamse onderneming, tenzij gevraagd.

Schoonmaak van horeca en winkels

Veel winkels en horeca vergeten vaak dat ze niet zelf de schoonmaak hoeven uit te voeren. Belgo Cleaning komt met alle plezier dagelijks of sporadisch uw winkel, restaurant of café een grondige schoonmaak geven.

Waarom kies je voor Belgo Cleaning?

Om de communicatie zo vloeiend mogelijk te laten verlopen tussen U en ons bedrijf, heb je bij Belgo Cleaning altijd dezelfde contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat al uw schoonmaaknoden goed maar vooral ook efficiënt gecommuniceerd kan worden.

Wij doen ons job graag. Dit kan U ook ervaren door onze aanpak en gedrevenheid. Hierdoor realiseren wij veel langetermijn samenwerkingen met onze klanten en hebben wij een uitzonderlijk hoge klanttevredenheidscore

Met meer dan 25 jaar ervaring spreekt het voor zich dat wij al vele challenges van het vak hebben doorstaan. Hierdoor hebben we telkens onze doelen en aanpak verbeterd. Vandaag leveren wij enkel nog maar kwalitatief werk af.