Over Belgo Cleaning

Belgo Cleaning is gespecialiseerd op het gebied van het uitvoeren van verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Wij onderscheiden ons door een goede werkvoorbereiding, uitgestipte schoonmaakprocedures en strenge kwaliteitscontroles. 

Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen. Als verantwoordelijke ondernemers dragen wij graag bij aan een beter milieu en een goede klimaat. Ook is de werksfeer en veiligheid van onze medewerkers een belangrijke vereisten. Belgo Cleaning is een VCA-certified onderneming.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam en maatschappelijk-verantwoord ondernemen is in ons ogen erg belangrijk. Hier besteden wij dus ook veel aandacht aan. Wij gebruiken tijdens de schoonmaakwerkzaamheden duurzame producten die het milieu zo min mogelijk schaden. Dit doen wij omdat wij ons bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. De medewerkers worden door ons ook doorlopend bijgeschoold, hier worden zij ook opgeleid om duurzaam schoon te maken. Wij proberen om een schone en gezonde werkomgeving te creëren bij onze klanten.

Waarom kies je voor Belgo Cleaning?

Om de communicatie zo vloeiend mogelijk te laten verlopen tussen U en ons bedrijf, heb je bij Belgo Cleaning altijd dezelfde contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat al uw schoonmaaknoden goed maar vooral ook efficiënt gecommuniceerd kan worden.

Wij doen ons job graag. Dit kan U ook ervaren door onze aanpak en gedrevenheid. Hierdoor realiseren wij veel langetermijn samenwerkingen met onze klanten en hebben wij een uitzonderlijk hoge klanttevredenheidscore

Met meer dan 25 jaar ervaring spreekt het voor zich dat wij al vele challenges van het vak hebben doorstaan. Hierdoor hebben we telkens onze doelen en aanpak verbeterd. Vandaag leveren wij enkel nog maar kwalitatief werk af.