Schoonmaakbedrijf Deurne

Schoonmaakbedrijf Deurne

Al meer dan 25 jaar verzorgen wij het onderhoud van alle soorten panden in de Brusselse regio maar ook in heel België!

Belgo Cleaning is een schoonmaakbedrijf ten dienste van bedrijven die hun onderhouds- en schoonmaaktaken willen delegeren.

We hebben een dynamisch en vooral zeer gemotiveerd team, klaar om kwaliteitswerk te leveren.

Schoonmaakbedrijf Deurne – dienstencheques Deurne – glazenwassers Deurne – glazenwasser Deurne – parkingschoonmaak Deurne.

Deurne kantoor schoonmaak en hygiëne

Onze tussenkomst dekt alle schoonmaak- en hygiëneoperaties van het kantoor in Deurne, ongeacht de grootte van uw bedrijf. Ons de netheid van uw kantoor toevertrouwen is een garantie voor homogeniteit en consistentie voor de ontvangst van klanten in uw bedrijf. Een beroep doen op een gespecialiseerd bedrijf voor de hygiëne van uw bedrijf is een investering met commerciële voordelen voor uw bedrijf.

We garanderen je een hoog niveau van Anderlecht-professionaliteit:

Transparantie over de gebruikte schoonmaak- en hygiëneproducten, doorzoekbare productbladen, etc.
Glazenwassersbedrijf, glazenwassers voor particulieren, glazenwassers voor commerciële doeleinden en industriële glazenwassers…

Ons bedrijf houdt zich bezig met kantoorschoonmaak, bedrijfsschoonmaak, bedrijfsschoonmaak, medische kantoorschoonmaak, etc.

Reiniging van ramen en voorruiten Deurne

Als u een winkel hebt, is het eerste contact met uw klanten via het raam, dat onberispelijk moet zijn.

Vertrouw ons de reiniging van uw ruiten toe: de reiniging van uw etalageruiten toevertrouwen aan een professioneel schoonmaakbedrijf is de zekerheid van een constante en onberispelijke presentatie van uw winkel.

Bent u een vrij beroep, dan is ook de uitstraling van uw raam erg belangrijk. Uw klanten krijgen direct een beeld van het niveau van service en hygiëne dat u kunt volhouden.

De schoonmaaktaken toevertrouwen aan een professionele schoonmaakdienst van Deurne garandeert een uitstekende consistentie in de openbare uitstraling van uw zaak of kantoor.

Uiteraard garanderen wij u de grootste transparantie over de gebruikte reinigings- en hygiëne-producten, raadpleegbare productfiches, enz.

Ons bedrijf houdt zich bezig met het wassen van ramen, het wassen van ramen voor woningen, het wassen van commerciële ramen en het wassen van industriële ramen.

Professionele reinigingsproducten van Deurne

Voor de reiniging en hygiëne van uw Deurne-kantoor gebruiken we professionele schoonmaakproducten.

Dit betekent dat we ons inzetten voor het gebruik van effectieve en gezondheidsvriendelijke producten bij hygiëne- en schoonmaakwerkzaamheden binnen uw bedrijf.

De productfiches van de schoonmaakproducten die wij gebruiken bij de onderhoudshandelingen die wij in uw kantoren uitvoeren, worden op onze site gepubliceerd.

Wij besteden de grootste zorg aan de schoonmaak en huishouden die u voldoening schenkt, maar met strikt respect voor uw gezondheid.

Als u op zoek bent naar een Anderlecht-dienstencheques, raadpleeg dan onze partner Titres-service.

Om de communicatie zo vloeiend mogelijk te laten verlopen tussen U en ons bedrijf, heb je bij Belgo Cleaning altijd dezelfde contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat al uw schoonmaaknoden goed maar vooral ook efficiënt gecommuniceerd kan worden.

Wij doen ons job graag. Dit kan U ook ervaren door onze aanpak en gedrevenheid. Hierdoor realiseren wij veel langetermijn samenwerkingen met onze klanten en hebben wij een uitzonderlijk hoge klanttevredenheidscore

Met meer dan 25 jaar ervaring spreekt het voor zich dat wij al vele challenges van het vak hebben doorstaan. Hierdoor hebben we telkens onze doelen en aanpak verbeterd. Vandaag leveren wij enkel nog maar kwalitatief werk af.